Nieuws

21-09-2018

Jaaaaa we hebben kittens!  Daantje is 19 Oktober bevallen van 4 prachtige kittens. 3 Chocolate Bicolor en 1 Cinnamon Bicolor kitten. Het zijn 2 poesje s en 2 katertjes, kort en langhaartjes. We gaan eerst eens even bijkomen en genieten van dit prachtige nestje en de details komen later. Dit is Daantje’s laatste nestje, ze is na een heftige keizersnede gelijk gesteriliseerd.

27-06-2018

Zo, maar even een kleine update, want onze planning is helaas gewijzigd. Onze mooie prachtige en vooral lieve Dalana is twee weken geleden geheel onverwachts overleden aan de gevolgen van Kanker. Ze mocht maar twee jaar worden en we missen haar vreselijk. Aangezien het eerstkomende nestje van haar zou zijn geweest is de kittenplanning nu dus veranderd. We wachten met smart tot onze dames Benthe van ’t Waddengenot en Rubina of Lordly-Paws-Castle voor hun testen heen gaan Maandag 2 juli,  en als ze dan krols worden mogen ze naar hun date. Voor Benthe is dat onze eigen Fossy en voor Rubina zal dit Dusado’s Bruce zijn. Daantje gaat zodra ze krols wordt naar Chang van cattery Havanjo’s.

Zodra ik meer nieuws heb meld ik me hier weer.

16-04-2018

Vandaag onze website gedeeld op Facebook, eindelijk staan de poezen er op en kunnen jullie ons ook hier volgen. Bedankt Marcel Smidt voor het maken van de website en voor het wegwijs maken….een hele toer met van die oude knarren hihi.

Mocht er nieuws zijn dan ga ik dat zeker hier melden. Veel plezier!

 

06-05-2018

Het emailadres waar de berichten heen gestuurd worden die via de contact pagina verstuurd worden worden niet dagelijks gelezen. Heb je dringende vragen of wil je info over de kittens die beschikbaar zijn gebruik dan  het volgende emailadres:

catterytwaddengenot@knid.nl

Bvd Bea van Schaik